Spoed (0511) 469 487· Hamstra & De Ronde (0511) 462 269· Talsma & Hooisma (0511) 461 320· Van Keulen & Van de Vegt (0511) 461 424

Wat is HuisartsDichtbij.nl?

HuisarstDichtbij.nl (voorheen genaamd Gezond.nl) is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij it Peldershûs kunt regelen.

Via HuisartsDichtbij.nl kunt u de volgende gezondheidszaken regelen:

 • Online afspraken maken met de huisarts.
  U kunt online een afspraak maken met uw huisarts. Moet u met spoed naar de huisarts? Dan vragen wij u telefonische contact op te nemen met onze praktijk, de Dokterswacht (buiten onze openingstijden) of in levensbedreigende situatie, met 112.
 • Inzage in uw medisch dossier
  U kunt op een eenvoudige manier uw medisch dossier online inzien. Hier vindt u de afspraken die gemaakt zijn via Gezond.nl, de adviezen die u gekregen heeft. En een overzicht van u eventuele klachten, aandoeningen en allergieën. Er staat alleen informatie vanaf 1 juli 2020 en is alleen in te zien bij leeftijd van 16 jaar en ouder.
 • Inzage in uw laboratorium uitslagen
  Benieuwd naar de uitslagen van uw laboratoriumonderzoek? U kunt via HuisartsDichtbij.nl ook eenvoudig uw lab uitslagen bekijken
 • Online een vraag stellen (e-consult)
  Stel online, via een beveiligde verbinding, een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk een bijlage (evt. een foto) mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. U krijgt binnen 72 uur en zo mogelijk eerder een antwoord op u vraag. Wanneer er antwoord is gegeven ontvangt u een melding.

Bekijk hier een instructie film over HuisartsDichtbij.nl NB: De chatfunctie en herhaalrecepten zijn niet mogelijk binnen de praktijken.

Nederlands:

Engels:

Veilig portaal door DigiD
U heeft een DigiD nodig om in te loggen in de online omgeving van HuisartsDichtbij. Op deze manier worden uw gegevens veilig bewaard. Heeft u nog geen DigiD? U kunt hier een DigiD aanvragen:https://digid.nl/aanvragen

 

© 2020 - 2024 · it Peldershûs · Ontwerp & Ontwikkeling Custard