Spoed (0511) 469 487· Hamstra & De Ronde (0511) 462 269· Talsma & Hooisma (0511) 461 320· Van Keulen & Van de Vegt (0511) 461 424

Apotheek Burgum

Adres
Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 38 A
9251 GA Burgum
Telefoonnummer: 0511 – 46 25 00
Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website.

Zorg dat u altijd voldoende medicijnen in huis heeft. Heeft u vragen over medicijnen?
Kijk dan op https://www.apotheek.nl/

Herhaalreceptenservice
Met de online herhaalreceptenservice kunt u eenvoudig uw herhaalmedicatie online bekijken en bestellen. Op de beveiligde website kunt u zich registreren voor de service. U ontvangt na het aanmelden inloggegevens waarmee u kunt inloggen op de website. Voordat u uw herhaalmedicatie online kunt bekijken en bestellen dient de apotheker uw medicatie beschikbaar te stellen. Hiervan krijgt u bericht. Daarna kunt u gebruik maken van de online herhaalreceptenservice.

Uw huisarts ontvangt van elke bestelling op de website een bericht van de apotheek, zodat ook hij/zij op de hoogte blijft van wat u besteld heeft.

De herhaalservice is alleen mogelijk als je het medicijn al vaker hebt gekregen en het voor een langere periode moet innemen. Denk aan bloeddrukverlagers, cholesterolverlagers, anticonceptie of andere chronische herhaalmedicatie.  (Sterke) Pijnstillers, antibiotica, oordruppels en bijvoorbeeld medicatie die via een specialist moet worden herhaald (zoals methotrexaat), kunnen NIET op deze manier herhaald worden.

Ook is er voor chronische medicatie (met een telbaar vast gebruik, zoals ‘1x per dag 1 tablet’)  een mogelijkheid om u aan te melden voor de automatische herhaalmodule, je voorraad chronische medicatie staat dan elke 3 maanden automatisch voor je klaar. Heeft u hier interesse in, vraag dan om de mogelijkheden of vul het aanmeldformulier voor de automatische herhaalmodule in bij apotheek Burgum.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met een medewerker van Apotheek Burgum (0511-462500) of kijk op de volgende website.

© 2020 - 2024 · it Peldershûs · Ontwerp & Ontwikkeling Custard