Spoed (0511) 469 487· Hamstra & De Ronde (0511) 462 269· Talsma & Hooisma (0511) 461 320· Van Keulen & Van de Vegt (0511) 461 424

Geen afspraak meer nodig met Medicoo

Een vervelend hoestje, een plekje op uw huid dat u niet vertrouwt of zit u al een tijdje niet zo lekker in uw vel. Wij bieden u de mogelijkheid om met de Medicoo app direct uw gezondheidsvraag te stellen via de chat. U krijgt dan gemakkelijk en snel een persoonlijk advies van een medisch team, waar wij als praktijk mee samenwerken. Dit is voor eenvoudige vragen of klachten over uw gezondheid waarvoor u niet naar de praktijk hoeft te komen. U kunt eventueel ook een foto van de klacht meesturen in de chat zodat deze beoordeeld kan worden.

Mocht het nodig zijn, dan kan er een consult (beeldbellen) met een huisarts worden ingepland. Of u wordt alsnog doorverwezen naar onze praktijk voor een fysieke afspraak. Na het downloaden van de Medicoo app, moet u zich registreren. Daarna is het direct mogelijk om uw vraag te stellen. Dat kan overdag, ‘s avonds en in het weekend.

De app is NIET geschikt voor spoed, het opvragen van uitslagen, het maken van afspraken of aanvragen van recepten.

 

 

© 2020 - 2024 · it Peldershûs · Ontwerp & Ontwikkeling Custard